Üdvözlünk a fórumon! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() |
| Nicaragua |
2005. October 11. - 10:44
Létrehozva:
|
|
Kezdő tag ![]() Csoport: Haladó Tag Hozzászólások: 85 Regisztrált: 2005. Oct. 11. Azonosító: 10234 |
Ilyesmi előfordul macskáknál hogy megvadulnak. Őket is ugyanúgy érhetik rossz élmények amik megmaradak bennük elég sokáig. A kicsinyekre esetleg azért fújhatott mert idegen szagot érzett rajtuk. De idővel ez elmúlhat és ismét nyugodt szelíd cicus lehet ha szeretik!
|
| sberci |
2005. October 31. - 13:30
Létrehozva:
|
|
Nem regisztrált |
egy ket emberen is konnyeben el lehetne igazodni, eppen milyen hangulatban van, ha kepes lenne ilyesmire.. ha macska dorombol, akkor tuti jo passzban van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A hozzászólást -sberci- szerkesztette a következő időpontban: 2005. October 31. - 13:31 |
| mitya |
2005. November 7. - 22:08
Létrehozva:
|
|
Állandó tag ![]() ![]() Csoport: Haladó Tag Hozzászólások: 183 Regisztrált: 2003. Dec. 23. Innen: Mo/Sopron Azonosító: 227 |
Fura kérdéseim lennének, bocsi:
Először a tények: az első: a szomszédunk (közös udvar, őt nem zavarja, hogy bűz van, mert hiszen a cicáknak is kell valahova alapon(majd jól a lábtörlőjére szarok)) cicái úgy döntöttek, hogy a mi lábtörlőnkön érzik jól magukat, s ráadásul, ha kis dolguk van se mennek messze, ott az ajtónk (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) a második: Szeretett macsekok a nagy dolog miatt sem mennek túl messzire, hiszen az ablakaink alatt finom kavics van leterítve (felújítás kellős közepén vagyunk, és mivel tavaszik nem tudunk tovább lépni szétterítettük a maradék homokos kavicsot) és hát az fincsi lehet nekik, mert szívesen végzik oda a dolgukat. Namármost a mienk embereké sem ibolyaillatú, DE cicáék hihetetlenül risztó bűzt tudnak alkotni. Kérdéseim: - Hogy a fenébe szoktathatom le őket a lábtörlőről??? (néha leszoktuk ecetezni, hogy riassza a szag őket, de hamar kiszellőzik) - Anélkül, hogy bajuk esne (méreg balta vagy pisztoly-by macskafogó patkánydal) hogy lehetne eltávolítani a macskákat, hogy ne ürítsenek az ablakaink alá??? A válaszokat (ha lesz) előre is köszönöm!!! meghajol |
| dojcs |
2005. November 12. - 10:52
Létrehozva:
|
|
Nem regisztrált |
QUOTE(DrWatson @ 2003. December 20. - 23:39) Sziasztok ! Hiaba kerestem a neten valaszt a kerdesemre, sajnos nem talaltam semmit arrol, hogy melyik szervevel dorombol a macska. Van e kulon szerve erre a "celra" vagy a hangszalait hasznalja? Ha mar itt jarok azt is szeretnem tudni, hogy mitol vadulhat meg egy 3 eves macska szinte az egyik naprol a masikra? Felig hazban, de joreszt a szabadban csavargo joszag. Olyan szinten "vad", hogy meg a sajat kolykere is fuj, es nem is engedi kozel magahoz. A haz ember tagjait szereti, de tavolsagtarto, sokszor a simogatasnal is morog. Az elso alom utan ivartalanitottak. Egyszer furdettuk meg -szabalyos kozelharc aran- holott a masik ket macskank "egeszen" jol turte. sziasztok! Érdekes kérdés, de akkor még az is idetartozik, hogy a doromboláshoz miért görnyed meg, Lehet hogy van köze hozzá? |
| tom007 |
2005. November 24. - 20:23
Létrehozva:
|
|
Nem regisztrált |
szerintem a hangszálaival dorombol
|
| Arnold_S |
2005. November 24. - 22:44
Létrehozva:
|
|
Állandó tag ![]() ![]() Csoport: Haladó Tag Hozzászólások: 103 Regisztrált: 2004. Jul. 29. Azonosító: 3998 |
QUOTE(mitya @ 2005. November 7. - 22:10) Fura kérdéseim lennének, bocsi: Először a tények: az első: a szomszédunk (közös udvar, őt nem zavarja, hogy bűz van, mert hiszen a cicáknak is kell valahova alapon(majd jól a lábtörlőjére szarok)) cicái úgy döntöttek, hogy a mi lábtörlőnkön érzik jól magukat, s ráadásul, ha kis dolguk van se mennek messze, ott az ajtónk (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) a második: Szeretett macsekok a nagy dolog miatt sem mennek túl messzire, hiszen az ablakaink alatt finom kavics van leterítve (felújítás kellős közepén vagyunk, és mivel tavaszik nem tudunk tovább lépni szétterítettük a maradék homokos kavicsot) és hát az fincsi lehet nekik, mert szívesen végzik oda a dolgukat. Namármost a mienk embereké sem ibolyaillatú, DE cicáék hihetetlenül risztó bűzt tudnak alkotni. Kérdéseim: - Hogy a fenébe szoktathatom le őket a lábtörlőről??? (néha leszoktuk ecetezni, hogy riassza a szag őket, de hamar kiszellőzik) - Anélkül, hogy bajuk esne (méreg balta vagy pisztoly-by macskafogó patkánydal) hogy lehetne eltávolítani a macskákat, hogy ne ürítsenek az ablakaink alá??? A válaszokat (ha lesz) előre is köszönöm!!! meghajol Vannak egész jó macskariasztó spray-k és gélek! |
| mitya |
2005. November 24. - 23:40
Létrehozva:
|
|
Állandó tag ![]() ![]() Csoport: Haladó Tag Hozzászólások: 183 Regisztrált: 2003. Dec. 23. Innen: Mo/Sopron Azonosító: 227 |
Köszi!
Megpróbálom. |
| Jim Beam |
2005. December 1. - 15:25
Létrehozva:
|
|
Kezdő tag ![]() Csoport: Tag Hozzászólások: 25 Regisztrált: 2005. Nov. 30. Azonosító: 10653 |
QUOTE(DrWatson @ 2003. December 20. - 23:39) Sziasztok ! Hiaba kerestem a neten valaszt a kerdesemre, sajnos nem talaltam semmit arrol, hogy melyik szervevel dorombol a macska. Van e kulon szerve erre a "celra" vagy a hangszalait hasznalja? Ha mar itt jarok azt is szeretnem tudni, hogy mitol vadulhat meg egy 3 eves macska szinte az egyik naprol a masikra? Felig hazban, de joreszt a szabadban csavargo joszag. Olyan szinten "vad", hogy meg a sajat kolykere is fuj, es nem is engedi kozel magahoz. A haz ember tagjait szereti, de tavolsagtarto, sokszor a simogatasnal is morog. Az elso alom utan ivartalanitottak. Egyszer furdettuk meg -szabalyos kozelharc aran- holott a masik ket macskank "egeszen" jol turte. biztosan a nemi kielégületlensége az ok |
| Jim Beam |
2005. December 1. - 15:27
Létrehozva:
|
|
Kezdő tag ![]() Csoport: Tag Hozzászólások: 25 Regisztrált: 2005. Nov. 30. Azonosító: 10653 |
|
| Jim Beam |
2005. December 1. - 15:29
Létrehozva:
|
|
|
| Tulok |
2005. December 15. - 03:00
Létrehozva:
|
|
Nem regisztrált |
a macska dorombbal dorombol
|
| ordog12 |
2005. December 16. - 20:55
Létrehozva:
|
|
Nem regisztrált |
|
| ordog12 |
2005. December 16. - 21:11
Létrehozva:
|
|
Nem regisztrált |
a kutyám miatt
|
| laca4538 |
2005. December 29. - 17:10
Létrehozva:
|
|
Nem regisztrált |
|
| balazs25 |
2006. January 21. - 15:02
Létrehozva:
|
|
Nem regisztrált |
QUOTE(DrWatson @ 2003. December 21. - 00:39) Sziasztok ! Hiaba kerestem a neten valaszt a kerdesemre, sajnos nem talaltam semmit arrol, hogy melyik szervevel dorombol a macska. Van e kulon szerve erre a "celra" vagy a hangszalait hasznalja? Ha mar itt jarok azt is szeretnem tudni, hogy mitol vadulhat meg egy 3 eves macska szinte az egyik naprol a masikra? Felig hazban, de joreszt a szabadban csavargo joszag. Olyan szinten "vad", hogy meg a sajat kolykere is fuj, es nem is engedi kozel magahoz. A haz ember tagjait szereti, de tavolsagtarto, sokszor a simogatasnal is morog. Az elso alom utan ivartalanitottak. Egyszer furdettuk meg -szabalyos kozelharc aran- holott a masik ket macskank "egeszen" jol turte. Úgy hallottam a rekeszizmával. |
| Timo_ |
2006. January 21. - 17:17
Létrehozva:
|
|
Állandó tag ![]() ![]() Csoport: Haladó Tag Hozzászólások: 104 Regisztrált: 2005. Feb. 21. Azonosító: 7179 |
Tény, hogy csak a teljesen csonttá keményedett nyelvcsontú macskák képesek dorombolásra. A porcos nyelvcsontú felidák gégefője mozgékony: ezek az állatok a bömbölésre képesek. A felidák közül csak a kisebb fajták és a cibetmacskafélék egyes képviselői tudnak dorombolni. Ebbe a csoportba tartozik a házimacska, a jaguár, a puma, az ocelot, a szervál, a gepárd és a vörös hiúz.
|
| csabais |
2006. January 22. - 14:56
Létrehozva:
|
|
Állandó tag ![]() ![]() Csoport: Haladó Tag Hozzászólások: 152 Regisztrált: 2004. Oct. 17. Azonosító: 4518 |
Az én macskám még sosem dorombolt. Vagy a lány macsekok nem dorombolnak?
|
| balazs25 |
2006. January 22. - 15:32
Létrehozva:
|
|
Nem regisztrált |
|
| Pupák |
2006. January 29. - 15:14
Létrehozva:
|
|
Megszállott tag ![]() ![]() ![]() Csoport: Haladó Tag Hozzászólások: 801 Regisztrált: 2005. Oct. 18. Azonosító: 10284 |
A macskák a hangszálaik rezgetésével dorombolnak,akkor amikor jól érzik magukat valami miatt,pl:a gazdi simogatása.
|
| kampec |
2006. February 10. - 18:39
Létrehozva:
|
|
Állandó tag ![]() ![]() Csoport: Haladó Tag Hozzászólások: 249 Regisztrált: 2006. Feb. 10. Innen: gép elől Azonosító: 11291 |
|
| pepe7807 |
2006. February 10. - 23:53
Létrehozva:
|
|
Nem regisztrált |
nem tudom mivel dorombol nem is ez a lényeg nem.
a fő hogy doromboljon |
| cog |
2006. February 11. - 00:17
Létrehozva:
|
|
Nem regisztrált |
azzal mi lehet csinalni,h ne a butorokon elezze a kormet a macska,a celszerszamot ruhelli...
|
| szucs83 |
2006. March 7. - 19:27
Létrehozva:
|
|
Kezdő tag ![]() Csoport: Haladó Tag Hozzászólások: 23 Regisztrált: 2006. Mar. 07. Azonosító: 11471 |
szerintem agarattal
|
| 123asdf |
2006. April 1. - 21:38
Létrehozva:
|
|
Nem regisztrált |
mér ritkul meg a papagáj tolla télen?
|
| 123asd |
2006. April 6. - 19:34
Létrehozva:
|
|
Nem regisztrált |
szerintem a fűtés beindítása miatt ritkul ki a tolluk, szerintem
|
| zolikka99 |
2006. April 13. - 16:23
Létrehozva:
|
|
Nem regisztrált |
nincs ötletem
|
| goblins6 |
2006. April 14. - 12:10
Létrehozva:
|
|
Nem regisztrált |
Sziasztok!
Szürkehályogos lett a kutyám szeme! Mit kell ilyenkor tenni az embernek? Tudok rajta még segíteni? |
| growler |
2006. April 21. - 10:27
Létrehozva:
|
|
Állandó tag ![]() ![]() Csoport: Haladó Tag Hozzászólások: 100 Regisztrált: 2006. Apr. 21. Azonosító: 11780 |
Macskafürdetést csak középkori páncélingben!!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Dorombolás?= A kéj hangja (IMG:style_emoticons/default/rohog.gif) Vagy esetleg döglött macskát kell fürdetni... |
| Pupák |
2006. April 21. - 13:43
Létrehozva:
|
|
Megszállott tag ![]() ![]() ![]() Csoport: Haladó Tag Hozzászólások: 801 Regisztrált: 2005. Oct. 18. Azonosító: 10284 |
Sziasztok! Szürkehályogos lett a kutyám szeme! Mit kell ilyenkor tenni az embernek? Tudok rajta még segíteni? Talán. Irány egy jó állatorvos,a hályogot ugyanúgy mint az embernél operálni kell,házilag gyógyítgatni nem lehet. Készülj fel rá,hogy ez pénzes játék lesz. |
| otromba |
2010. February 21. - 09:25
Létrehozva:
|
|
Farkinca Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Farkinca Mester Hozzászólások: 2728 Regisztrált: 2004. May. 18. Azonosító: 2873 |
Sziasztok ! Hiaba kerestem a neten valaszt a kerdesemre, sajnos nem talaltam semmit arrol, hogy melyik szervevel dorombol a macska. Van e kulon szerve erre a "celra" vagy a hangszalait hasznalja? Ha mar itt jarok azt is szeretnem tudni, hogy mitol vadulhat meg egy 3 eves macska szinte az egyik naprol a masikra? Felig hazban, de joreszt a szabadban csavargo joszag. Olyan szinten "vad", hogy meg a sajat kolykere is fuj, es nem is engedi kozel magahoz. A haz ember tagjait szereti, de tavolsagtarto, sokszor a simogatasnal is morog. Az elso alom utan ivartalanitottak. Egyszer furdettuk meg -szabalyos kozelharc aran- holott a masik ket macskank "egeszen" jol turte. A farkukkal dorombolnak akárcsak a csörgőkígyók, de azokkal ellentétben mivel a macskáknak szőrös a farkuk, egy kicsit kellemesebb selymesebb a keletkező hang. |
| otomi74 |
2010. June 7. - 15:06
Létrehozva:
|
|
Nem regisztrált |
|
| Rezeda |
2010. July 24. - 17:20
Létrehozva:
|
|
Kezdő tag ![]() Csoport: Tag Hozzászólások: 10 Regisztrált: 2010. Jul. 19. Azonosító: 19221 |
A farkukkal dorombolnak akárcsak a csörgőkígyók, de azokkal ellentétben mivel a macskáknak szőrös a farkuk, egy kicsit kellemesebb selymesebb a keletkező hang. A macska farka dorombol ? Ez komoly ? a tücsök lába meg zenél ... végül is (IMG:style_emoticons/default/good.gif) |
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2010. September 5. - 03:17 |