Üdvözlünk a fórumon! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() |
| lord_uzi |
2005. February 14. - 13:20
Létrehozva:
|
|
Kezdő tag ![]() Csoport: Haladó Tag Hozzászólások: 61 Regisztrált: 2005. Feb. 14. Azonosító: 7025 |
A legjobb fegyver egy nagyteljesitmenyu porszivo! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
| Milu1966 |
2008. September 9. - 07:46
Létrehozva:
|
|
Nem regisztrált |
Én vettem egy mágikus tisztító nevű kis eszközt. Tök jól kiszedi a szőrt ruhákból meg más textilből, pedig 2 kutya és 3 macska van.
Azt hiszem: European Office, de mintha a Vaterán is láttam volna. |
| smaszi |
2008. September 11. - 10:46
Létrehozva:
|
|
Állandó tag ![]() ![]() Csoport: Haladó Tag Hozzászólások: 213 Regisztrált: 2008. Sep. 11. Innen: Budapest Azonosító: 16938 |
Kutyának, macskának kint a helye, különben 2 naponta takaríthatna az ember...
Hullajtok én is éppen elég szőrt... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) A hozzászólást -smaszi- szerkesztette a következő időpontban: 2008. September 11. - 10:47 |
| Milu1966 |
2008. September 11. - 10:54
Létrehozva:
|
|
Nem regisztrált |
Kutyának, macskának kint a helye, különben 2 naponta takaríthatna az ember... Hullajtok én is éppen elég szőrt... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Nekem naponta kell, mivel az egyik kedves szomszéd feljelentett, hogy ugatnak a kutyák. Megértettem volna, ha azért jelent fel, mert hogy nyávognak, vagy mit tudom én. Szóval, éjszakára behívom őket. Vicces, hogy az egyik kutyám 13,5 éves, a másik 8,5 - tehát több mint nyolc éve ez a párosítás, de most eszébe jutott, hogy ugatnak. Egy másik szomszédunkkal a kakasát záratta be, mert kukorékolt. Egy harmadik meg épp most költözik el, mert nem bírta a zaklatást. De hát az önkormányzat mindig neki ad igazat, mert a kertvárosban nyugalom kell. A hülyeség ellen pedig nincs orvosság. (IMG:style_emoticons/default/good.gif) |
| smaszi |
2008. September 11. - 12:55
Létrehozva:
|
|
Állandó tag ![]() ![]() Csoport: Haladó Tag Hozzászólások: 213 Regisztrált: 2008. Sep. 11. Innen: Budapest Azonosító: 16938 |
Nálam meg a drága jó szomszéd ...szik kerítést csinálni a velünk szomszédos kiskertjére, s így a kutyáink egymást hergelik óraszám, ami egy idő után már-már elviselhetetlen, no de azért kint kell lenniük valamikor... (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
|
| baloghandras |
2008. September 13. - 12:57
Létrehozva:
|
|
Nem regisztrált |
Nekem is folyton panaszkodik a szomszéd a kutyaugatásra, dehát nem igazán tudok mit csinálni ez ügyben. Ha nem akar elhallgatni, nem fogom kényszeríteni.
|
| Milu1966 |
2008. September 17. - 09:35
Létrehozva:
|
|
Nem regisztrált |
Tud valaki egy hatékony megolást a kutyaszőr eltávolítására a ruhákról? Próbáltam már szinte mindent, de nem sok eredménnyel (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Próbáld ki a Mágikus tisztító nevű eszközt. Nem olyan régi találmány, és most már Magyarországon is van. Nekem bevált. Alig várom, hogy a padlóhoz való változat is bejöjjön. Én itt vettem: Europan Office Remélem, előbb-utóbb kapok valamit a reklámozásért, de szerintem tényleg jó. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
| dracoradium |
2008. September 21. - 12:18
Létrehozva:
|
|
Kezdő tag ![]() Csoport: Haladó Tag Hozzászólások: 15 Regisztrált: 2008. Sep. 21. Innen: Budapest Azonosító: 16976 |
Tud valaki egy hatékony megolást a kutyaszőr eltávolítására a ruhákról? Próbáltam már szinte mindent, de nem sok eredménnyel (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Cellukszot kell karikaba tekerni, es azzal lehuzni a szort. |
| Madárka |
2009. August 1. - 12:11
Létrehozva:
|
|
Kezdő tag ![]() Csoport: Tag Hozzászólások: 1 Regisztrált: 2009. Aug. 01. Azonosító: 18411 |
a magikus henger a legjobb ra, de pl. a henger elott is volt mar olyan kefe, ami direkt az ilyen "raragadt" szoroket tunteti el. A kefe resze barsonyos feluletu, de nem jut eszembe, hogy mi a rendes neve. Sziasztok ! Új kutyus tulajdonos lettem.Kaptam ajándékba egy olyan porszívófejt aminek az alján pirosbársony vastag csíkok vannak(két oldalt) , tapad rá a kutyaször,összesöndörgeti az oda vissza mozdulatoktól mint ha egy pamut csík lenne utána.Ha ez eltörik nem tudom mit csinálok a sok szörrel.Mindenkinek ajánlom !!!!Szép napot! |
| Rezeda |
2010. July 24. - 17:33
Létrehozva:
|
|
Kezdő tag ![]() Csoport: Tag Hozzászólások: 10 Regisztrált: 2010. Jul. 19. Azonosító: 19221 |
Sziasztok ! Új kutyus tulajdonos lettem.Kaptam ajándékba egy olyan porszívófejt aminek az alján pirosbársony vastag csíkok vannak(két oldalt) , tapad rá a kutyaször,összesöndörgeti az oda vissza mozdulatoktól mint ha egy pamut csík lenne utána.Ha ez eltörik nem tudom mit csinálok a sok szörrel.Mindenkinek ajánlom !!!!Szép napot! A fiatalabb kutyám épp vedlik. Szép, sárga szőrszálakat csak úgy viszi a szél ... nem tudom, h még meddig tart (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2010. September 5. - 03:54 |